♥ CARI HADIAH UNTUK BIRTHDAY ? ANNIVERSARY ? KLIK SINI !



cinta??? LEBIH BAIK MENGIKUT ALIRAN ALLAH S.W.T

Ditaip oleh owner blog jam:2:40 pg...

Dah puukul 2:40 mta msih tak boleh nak lena..~ada mood nak menaip dkat blog ni..Teringkat kembali dkat tjuk dakwah yg dberikan oleh Shamshirah..psal cinta..mesti kalian yg tngah mmbca blog ni skrang tersenyum2 malu(kucing)...siapalah pemilik cinta suci kita setlah Allah,rasul & ibubpa?nabi tak ajar umat dy bercinta...kalau nabi bercinta ana pown nak bercinta...hati muda...mesti meronta-ronta diminta agar disayangi...bukan?ehhhhh...kejap...nabi tak ajar bercinta?eh.tak nabi ajar bercinta tapi dengan si dia yg halal buat kita...Nabi pown bercinta selepas kahwin...nabi bercinta dgan Sadatina Aisyah...Khadijah..Best kan Allah bikin suprise untuk kita...ya la..kta tak tau siapa pmilik tulang rusuk kita..dan semuanya telah tertulis di Lauhul Mahfuz...Bestnyanya tgok psangan kkasih bercinta d luar sna...boleh jalan sini..jlan sna...sembang sini...smbang sna...jmpa sna...jmpa sni..tapi...Mana mreka ltak hukum Allah...??Nak bercinta tu boleh...tapi menapa tak dialirkan mengikut aliran Allah...?bukan susah sgat...Rmai rmja d luar sna yg tersalah tafsir...akhirnya...apabila sudah terlanjur menyesal tak sudah...Skrang ni tugas kita adalah belajar....jadi gunakanlah msa yg diberikan dengan sebaiknya...Tak payah la fikir2 psal cinta-cintun ni...buat peninh kpala..jodoh tu kan ada sendiri apabila sampai masanya....kaluw bercinta pnat nak memujuk gf/bf yg mrjuk...pnya la pjuk..kalau mak kita mrjuk pnah kita pjuk bersungguh-sungguh?Bagi ana kalau bercinta waktu belajar ni boleh menjatuhkan ana...Malahan hubungan kita dgan Allah pown entah kmana...24 jam hp kat tagan...lebih baik guna jari2 tu untuk berzikir kpda Allah...Daripada bersembang dgan Bf/Gf lbh baik bca Quran...Daripada mnangis disakiti kkasih lbih baik mnangis ingatkan DOSA yg telah dilakukan...Renung2 kan lah...Jangan teralu berfikir memikirkan nak dia yg soleh/solehah,...tapi fikirkanlah bagaimana nak soleh/solehah diri kita...~perindu jubah putih~

Ada sikit ole -ole buat kalian...~~~~~





~~~perindu jubah putih~~~
SYUKRAN.SEBARANG COPY DAN PASTE DIBENARKAN :)

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite